info@ilertravel.es | 973 60 37 37 esp cat
default-logo
Duració: 19 Ago 2020 - 24 Ago 2020
Ubicació: CRACÒVIA
Preu: 811€/persona
Reservar!

    CRACÒVIA

Del 19 al 24 d’Agost del 2020

 

DIA 1. PUNT D’ORIGEN – CRACÒVIA:

Sortida a l’hora indicada per anar a l’aeroport de Barcelona i agafar el vol fins a Cracòvia. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament. (Dinar i sopar per compte del client).

DIA 2. CRACÒVIA:

Esmorzar. Visita panoràmica a peu pel centre de Cracòvia (VISITES EXTERIORS), on veurem la Catedral, l’arquitectura romànica, gòtica, renaixentista i barroca de la Ciutat Antiga (Stare Miastro), el Collegium Maius, l’edifici més antic de la Universitat Jagiellonica, la plaça del mercat més gran d’Europa (Rynek Glowny), la Torre de l’Ajuntament, l’antic Mercat de Paños, l’església de Santa Verge Maria i acabarem amb un passeig pel Casc Antic de Cracòvia. Dinar. Per la tarda visitarem el Barri Jueu Kazimierz, el centre de la vida religiosa i social de la Cracòvia jueva. Sopar i allotjament.

 

 

DIA 3. CRACÒVIA:

Esmorzar i sortida amb direcció a Auschwitz per fer la visita al territori del que era el camp de concentració i extermini nasista, construït pels alemanys durant l’ocupació nasista a Polònia. Amb aquest camp de concentració, durant la segona guerra mundial, els nazis van matar a més d’un milió de persones, la majoria jueves. Avui en dia, forma part del Patrimoni Mundial de la UNESCO. Dinar. Tarda lliure destinada a passejar pel parc Planty, que es un espai verd amb forma d’anell que voreja el Casc Antic de Cracòvia.

 

 

DIA 4. CRACÒVIA:

Esmorzar i sortida de l’hotel per fer la visita de la Fàbrica d’Oscar Schindler, on coneixerem l’exposició permanent sobre la barbàrie nazi i els esforços de l’industrial alemà per salvar als seus treballadors de l’Holocaust. Dinar. Per la tarda visita opcional a les Mines de Sal, una de les mines de sal més antigues del món que funciona des de fa molts segles, també coneguda per la seva llarga tradició turística. L’any 1978, la mina de sal Qieliczka va entrar a la llista de la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat. La mina forma una ciutat subterrània, amb capelles, llacs i túnels. Sopar i Allotjament.

 

 

DIA 5. CRACÒVIA – PUNT D’ORIGEN:

Esmorzar i temps lliure fins a l’hora del trasllat a l’aeroport. Dinar. Sortida de Cracòvia amb direcció a Barcelona. Arribada i fi del viatge.

Inclou:

–          Vols des de Barcelona amb taxes incloses i una maleta de mà de 10kg/persona.

–          Estada hotelera i règim alimentari segons programa.

–          Visites guiades segons programa.

–          Guia acompanyant durant tot el viatge.

El preu no inclou:

–          Begudes a les menjades.

–          Taxa turística de l’hotel.

–          Extres no detallats a l’itinerari.

Suplements:

–          Assegurança de viatge i cancel·lació: 22€/persona.

–          Habitació individual: 170€/persona.

–          Excursió opcional Mines de Sal: 48€/persona.

749€

 

+72€ taxes aèries

 

Preus vàlids per a reserves fins el 31/01/2020. Consultar suplement aeri amb posterioritat.

Grup en formació. Grup màxim de 25 persones.

 

 

 

 

0