info@ilertravel.es | 973 60 37 37 esp cat
default-logo
Duració: 14 Jun 2020 - 20 Jun 2020
Ubicació: CANTABRIA
Preu: Des de 309€/persona
Reservar!

CANTÀBRIA

Del  14 al 20 de Juny del 2020

 

DIA 1. PUNT D’ORIGEN – CANTABRIA:

Sortida des dels punt establerts realitzant breus parades amb ruta (dinar per compte del client). Arribada a l’hotel a última hora de la tarda, distribució d’habitacions, sopar i allotjament.

DIA 2. SANTANDER – SANTOÑA:

Esmorzar i sortida per realitzar l’excursió a Santander amb guia oficial. La ciutat s’ordena en torn a un gran port natural, utilitzat des d’abans de l’Imperi Romà. L’entorn paisatgístic es privilegiat, amb amplis espais verds i platges, destacant la zona de Mataleñas, Sardinero i La Magdalena. Retorn a l’hotel per dinar. Per la tarda, excursió a Santoña, un dels principals ports pesquers del Cantàbric. Durant el recorregut pel passeig marítim de Santoña, visitarem una fàbrica típica de Conserves (visita amb funció de fabricació). Opcionalment realitzarem un passeig amb barca per la Bahia de Santoña (entrades no incloses). Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIA 3. CASTRO URDIALES – LAREDO – SANTILLANA DEL MAR – COMILLAS:

Esmorzar i sortida de mig dia a Castro Urdiales i Laredo. Castro Urdiales es troba a peu de la Muntanya de San Pelayo, on podrem gaudir de la monumental església de Santa Maria que constitueix el major exemple del Gòtic Cantàbric (S. XIII). A continuació, visita a Laredo, que posseeix un magnífic arenal blanc i fi de 4km de longitud al costat del port i sobre aquest, la Pobla Vella, un laberint de carrerons que escalen el turó. Retorn a l’hotel per dinar i per la tarda excursió amb guia oficial a Santillana del Mar, històrica població que conserva el seu esplendor medieval, on s’ha de destacar la Col·legiata. Continuarem a Comillas, on destaca la Universitat Pontifica i el Capricho de Gaudi, obra modernista encàrrec de Máximo Díaz de Quijano, que desitjava una exòtica vila d’estiueig, de record oriental. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 

 

 

DIA 4. DIA LLIURE:

Estada amb règim de Pensió Completa.

DIA 5. EXCURSIÓ OPCIONAL ALS PICS D’EUROPA – MONESTIR DE LIÉBANA – SAN VICENTE DE LA BARQUERA:

Estada amb règim de Mitja Pensió amb possibilitat de fer l’excursió de dia complert als Pics d’Europa amb el dinar de restaurant inclòs. Esmorzar i sortida amb direcció als Pics d’Europa. Parada a Font Dé amb possibilitat de pujar amb el telefèric al Mirador del Cable per compte del client (visita subjecta a les condicions meteorològiques i a l’afluència dels visitants). Continuació al Monestir de Liébana (Santo Toribio), on es conserva el tros més gran de la Creu de Crist. Per la tarda, visita a Potes, capital dels Pics d’Europa, on podrem veure la Torre del Infantado, monument medieval. Retorn a l’hotel passant per San Vicente de la Barquera, Patrimoni Monumental de gran importància històrica i amb un excepcional medi natural. Sopar i allotjament.

 

 

DIA 6. BILBAO:

Esmorzar a l’hotel i excursió a Bilbao, on podrem realitzar, acompanyats d’un guia local (mitj dia), un recorregut pels seus llocs més emblemàtics: la Gran Via, la Basílica de Begoña, Museu de Guggenheim (visita exterior), la Ria… per finalitzar al Casc Antic, on es troben el Set Carrers. Dinar per compte del client. Temps lliure a Bilbao. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 7. CANTABRIA – PUNT D’ORIGEN:

Esmorzar a l’hotel i sortida a l’hora indicada fins al punt d’origen. Breus parades amb ruta (dinar per compte del client). Arribada i fi dels serveis.

Inclou:

–          Autocar durant tot el recorregut.

–          6 nits d’hotel 2*/3* a Cantàbria.

–          Estada amb règim segons programa.

–          Begudes incloses (aigua/vi) als dinars i sopars.

–          Assistent amb destí i per a totes les excursions.

–          Guia oficial a Santander.

–          Guia oficial a Santillana i Comillas.

–          Guia local a Bilbao.

–          Visita a Conservera a Santoña.

–          Assegurança de viatge.

 

–          Assegurança de cancel·lació:+8€/persona

–          Suplement habitació individual: 40% del total del viatge.

Excursions opcionals (Abonament in situ) -Preus orientatius, poden variar:

·         Creuer amb barca per la bahía de Santoña: 10€/persona.

·         Pics d’Europa – Monestir de Liébana – San Vicente de la Barquera (dia complert amb dinar de restaurant: 45€/persona.

 

 

309€

 

0