La teva agència de viatges a la província de Lleida

VIATGES A MIDA

Des dels inicis ens hem destacat per tenir com a principal objectiu, la qualitat del servei, sempre consultant, analitzant i estudiant preferències, gustos i pressupostos per al client.

EXPERIÈNCIA I PROXIMITAT

Som una agència de viatges situada a Mollerussa que pertany al grup de compres Team Group, amb més de 15 anys d'experiència en el sector turístic.

TOT TIPUS DE VIATGES

Amb família, parella, creuers, escapades de cap de setmana, vacances d'estiu, lluna de mel, sortides amb grup, així com viatges professionals i de negoci.

ELS NOSTRES VIATGES DESTACATS

02 Mai 2020 - 09 Mai 2020
05 Jun 2020 - 07 Jun 2020
19 Ago 2020 - 24 Ago 2020

ULTIMES ENTRADES

Visita al Creuer Msc Fantasia.

Dia intens al costat de 50 clients creueristes que han visitat el MSC Cruceros Fantasia amb Viatges Ilertravel. Pròxim destí, Dubai?

Premis “Protagonistas del Mar”

Petit recull d´imatges de la 25ª Edició dels Premis “Protagonistas del Mar” de Costa Cruceros, que ha tingut lloc a bord del Costa Favolosa del 2 al 5 de Maig. Un gran esdeveniment on es premia a les agències més venedores de Costa Cruceros per zones geogràfiques....

Camarots del Creuer: El Costa Smeralda

Així seràn els Camarots amb Balcó del pròxim Creuer de Costa Cruceros:El Costa Smeralda ! El tindrem a Barcelona a partir de Novembre de 2019. A Viatges Ilertravel som especialistes en Creuers !   BLOG
0