info@ilertravel.es | 973 60 37 37 esp cat
default-logo
Duració: 11 oct. 2019 - 13 oct. 2019
Preu: 225€ / persona
Reservar!

3 DIES A LA VALL DE BOÍ

Del 11 al 13 d’Octubre del 2019

DIA 1. PUNT D’ORIGEN – BENABARRE – TAÜLL: Sortida a l’hora indicada amb direcció a Benabarre. Arribada a Benabarre i visita del Castell de la localitat, que es una fortificació també coneguda com “Castillo de los Condes de Ribagorza”. Dinar de restaurant i breu parada a la Fàbrica de Xocolata Brescò. Continuarem el viatge fins arribar a Taüll. Arribada i vista de l’Església de Sant Climent de Taüll, consagrada el 10 de desembre de 1123 per Ramon Guilles, bisbe de Roda-Barbastro, l’església de Sant Climent de Taüll sobre un temple del segle XI. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 2. TAÜLL – AIGÜESTORTES – BOÍ: Esmorzar. Pel matí accedirem al Parc d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici en taxi, aquest és un dels catorze parcs naturals  de l’estat, on hi podrem observar la fauna i flora en estat salvatge. A continuació, passejada per la passarel·la de fusta que segueix la ruta de l’Isard. Durant el passeig podrem observar racons com l’Abetal, el pont del Toll de la Gorga i l’Ermita de Sant Maurici. Dinar. Per la tarda visita a l’església parroquial romànica de Sant Joan de Boí. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 3. TAÜLL – BARRUERA – PONT DE MUNTANYANA: Esmorzar. Durant el matí visitarem l’església de Sant Fèlix situada a la localitat de Barruera, es tracta d’una església romànica d’una sola nau construïda durant el segle XI. Dinar. A continuació ens dirigirem a Pont de Muntanyana. Sortida des del Pont de Muntanyana, arribada i fi del viatge.

INCLOU:

  • Viatge d’anada i tornada amb autocar Lleida-comarca i viceversa.
  • 2 nits amb hotel de 2/3 *.
  • Règim de pensió completa.
  • Entrades i visites encloses segons programa.
  • Guia acompanyant.

 

SUPLEMENTS:

  • Assegurança de viatge i cancel·lació: +12€/ persona.
  • Habitació individual: +70€/ persona.

 

225€/ persona

 

 

 

 

5% DE DESCOMPTE PER A VENDA ANTICIPADA ABANS DEL 31/01/2019

RESERVA ARA I ESCOLLEIX EL PUNT DE SORTIDA!

Promoció especial per a reserves on-line abans del 31/01, vàlid per a municipis de la província de Lleida.

 

Grup en formació.

0