info@ilertravel.es | 973 60 37 37 esp cat
default-logo
Duració: 01 maig 2019 - 05 maig 2019
Preu: Desde 855€ / persona
Reservar!

PARÍS

De l’1 al 5 de Maig del 2019

DIA 1. PUNT D’ORIGEN – PARÍS: Sortida a l’hora indicada amb direcció a l’aeroport de Barcelona per anar a Paris. Arribada i trasllat fins a l’hotel. Temps lliure, sopar i allotjament.

DIA 2. PARÍS: Esmorzar. Durant el mati farem la visita a la Torre Eiffel, on podrem veure des de dalt, unes vistes impressionants de la ciutat de Paris. A continuació farem una visita panoràmica amb barca pel Riu Sena, on podrem admirar alguns dels monuments que bordegen el Sena: el Louvre, la catedral de Notre-Dame… Dinar. Per la tarda veurem el Museu dels Invàlids, un dels monuments més importants de Paris, continuarem a la Plaça de la Concòrdia, situada entre els Camps d’Elisis i els Jardins de les Tulleries. Acabarem la visita a l’Església de la Madeleine, que és, sens dubte, una església diferent, que recorda més a un temple grec que a una església a l`ús. Sopar.

Després de sopar farem una panoràmica nocturna per la ciutat, per poder gaudir de la màgia dels llocs d’interès a Paris il·luminats. Allotjament.

DIA 3. PARÍS: Esmorzar. Al matí anirem als Camps Elisis, on tindrem temps lliure per recorre’ls. A continuació, anirem a l’Arc del Triomf, un altra del emblemes de la ciutat. Dinar.

Per la tarda, temps lliure. VISITA OPCIONAL al Louvre, compta amb la col·lecció d’obres d’art més important del món. Durant el temps lliure, recomanem anar a visitar la Illa de la Cite, on es veu la Catedral de Notre Dame; el Barri Llatí i el Centre de Pompidou. Sopar i allotjament.

DIA 4. PARÍS: Esmorzar. EXCURSIÓ OPCIONAL  a Versalles. Amb una arquitectura imponent i més de 800ha de jardins, el Palau de Versalles és un dels llocs més visitats de França. Dinar. Per la tarda és visitarà Montmatre, zona nord de la ciutat i un dels barris amb més encant d’ella; i la Basílica de Sacre Coeur. Sopar i allotjament.

DIA 5. PARÍS – PUNT D’ORIGEN: Esmorzar. Durant el mati visitarem la Opera (VISITA EXTERIOR), que va inspirar la coneguda obra “El Fantasma de l’Òpera”. Temps lliure per visitar les Galeries Laffayette i poder acabar de fer les últimes compres. Dinar. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb direcció a Barcelona. Arribada al punt d’origen i fi del viatge.

 

Inclou:

 • Vols des de Barcelona amb taxes incloses.
 • Estada hotelera i règim alimentari segons programa.
 • Visites guiades segons programa.
 • Guia acompanyant durant tot el viatge.

 

790€ + 65€ taxes aèries

El preu no inclou:

 • Begudes a les menjades.
 • Taxa turística de l’hotel.
 • Extres no detallats a l’itinerari.
Suplements:

 • Assegurança de viatge i cancel·lació: 20€/persona.
 • Habitació individual: 170€/persona.
 • Excursió opcional Louvre: 44€/persona.
 • Excursió opcional Versalles: 60€/persona.

 

5% DE DESCOMPTE PER VENDA ANTICIPADA ABANS DEL 31/01/2019

 

RESERVA ARA I ESCOLLEIX EL PUNT DE SORTIDA!

Promoció especial per a reserves online abans del 31/01/2019, vàlid per a municipis de la província de Lleida.

0