info@ilertravel.es | 973 60 37 37 esp cat
default-logo
Duració: 19 ag. 2019 - 25 ag. 2019
Preu: Desde 2030€ / persona
Reservar!

NOVA YORK

Del 19 al 25 d’agost del 2018

1er DIA, CIUTAT D’ORIGEN – NOVA YORK: Sortida a l’hora indicada a l’aeroport de Barcelona per agafar l’avió amb destí a Nova York. Per la tarda visitarem Times Square, amb les seves llums i els seus grans cartells. Times Square s’ha convertit amb la imatge més coneguda de Nova York. Allotjament.

2n DIA, NOVA YORK: Esmorzar. Visita pel centre de Nova York, on visitarem la Catedral de St. Patrici, la Biblioteca Pública, Rockefeller (inclosa amb el New York Explorer Pass), Empire State (inclosa amb el New York Explorer Pass) i l’Estació Central. Per la tarda realitzarem el creuer per la Bahia (inclosa amb el New York Explorer Pass). Recorrerem la illa de Manhattan i veurem els 3 rius, els 7 ponts principals i els 5 barris que componen Nova York. Allotjament.

3er DIA, NOVA YORK: Esmorzar. Excursió de Contrastes, on recorrerem els barris de Nova York. Passarem per Bronx, passant pel llegendari Yankee Stadium. Continuarem pel barri de Queen i pararem a Brooklyn, on podrem admirar el pont de Brooklyn, el més antic i el més emblemàtic dels ponts de Nova York, que segur que reconeixerem perquè apareix a moltes de les pel·lícules i vídeo clips. Tarda per passejar per Chinatown, es el lloc de residència d’una gran part dels asiàtics que viuen a Nova York. A continuació tindrem temps lliure per pujar al Top of the Rock (inclosa amb el New York Explorer Pass). Allotjament.

4rt DIA, NOVA YORK: Esmorzar i visita de Harlem (opcional). El recorregut dominical del gospel de Harlem introdueix al visitant a l’autèntic Harlem, des dels seus orígens com una comunitat holandesa rural fins la seva transformació a un lloc d’estiueig per les famílies més acomodades de Nova York. Tarda per poder passejar a peu per Central Park i per anar a la Cinquena Avinguda. Visita al Museu Metropolitan (inclòs amb el New York Explorer Pass). A la nit, farem un recorregut nocturn amb el Big Bus per Nova York (inclòs amb el New York Explorer Pass). Allotjament.

5é DIA, NOVA YORK: Esmorzar. Pel mati, farem un recorregut amb ferri fins a la Estàtua de la Llibertat (inclosa amb el New York Explorer Pass), que és el símbol més famós de Nova York, situat a Liberty Island (La Illa de la Llibertat). Tarda per visitar el Sud de Manhattan. Veurem Wall Street, la Zona 0 i el World Trade Center. Allotjament.

6é DIA, NOVA YORK  – CIUTAT D’ORIGEN: Esmorzar i dia lliure fins a l’hora indicada. Trasllat fins a l’aeroport de Nova York per agafar el vol amb destí a Barcelona.

7é DIA, BARCELONA: Arribada a Barcelona i fi del viatge.

 

Inclou:

  • Vols des de Barcelona amb maleta de facturació.
  • Estada hotelera tipo Wellington o similar, amb règim d’allotjament i esmorzar.
  • Visites i entrades segons programa.
  • New York Explorer Pass (7 atraccions)

 

Desde 2030€ / persona

Suplements opcionals:

  • Excursió de Harlem: +53€.
  • Assegurança de viatge i cancel·lació: +48€.
  • Suplement habitació individual: +740€

NOTA: ESTA obligatori per poder entrar a Estats Units 14 USD.                                                                                                                Preus vàlids per a reserves abans del 31/12/2018.                                                                                                                            Consultar suplement aèri per a reserves posteriors.

 

5% DE DESCOMPTE PER VENDA ANTICIPADA ABANS DEL 31/01/2019

RESERVA ARA I ESCOLLEIX EL PUNT DE SORTIDA!

Promoció especial per a reserves online abans del 31/01/2019, vàlid per a municipis de la província de Lleida.

Grup en formació.

0