info@ilertravel.es | 973 60 37 37 esp cat
default-logo
Duració: 19 maig 2019 - 25 maig 2019
Preu: Desde 405€ / persona
Reservar!

LA RIOJA I NAVARRA

Del 19 al 25 de Maig del 2019

 

DIA 1. ORIGEN – LA RIOJA: Sortida des del punt d’origen amb direcció a La Rioja. Parada per esmorzar per compte del client. Arribada a l’hotel a última hora de la tarda. Sopar i allotjament.

DIA 2. LOGROÑO I SANTO DOMINGO: Esmorzar i visita a Logroño. Començarem el recorregut pel casc antic, amb múltiples al·lusions al Camí de Santiago, com un gran joc de la oca que marca les fites principals del camí. Podrem veure la Catedral de Santa Maria de la Redonda i tindrem temps lliure per passejar pel famós carrer del Laurel i provar els tradicionals pinxos i vins locals. Retorn a l’hotel per dinar. Per la tarda, excursió a Santo Domingo de la Calzada, on podem destacar la Catedral del Salvador i el Casc Històric. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 3. EXCURSIÓ OPCIONAL A BURGOS: Estada amb règim de Mitja Pensió a l’hotel. Excursió opcional a Burgos amb dinar de restaurant inclòs i guia oficial (mitj dia). A Burgos es destaca la Catedral, el Temple Gòtic i la Cartuja de Miraflores. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 4. LAGUARDIA – BRIONES: Esmorzar i visita a Laguardia. Els seus principals atractius son; la Iglesia de Santa María de los Reyes, la Torre d’Abacial i les bodegues. Realitzarem una visita guiada al Museu del centre temàtic del vi Villa Lucía (entrada inclosa). Retorn a l’hotel per dinar i per la tarda visitarem la localitat de Briones, on podrem veure el Museu Vivanco (entrades incloses), Museu de la Cultura Vinícola Riojana. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 5. EXCURSIÓ OPCIONAL A ESTELLA – PUENTE LA REINA – PAMPLONA: Estada amb règim de Mitja Pensió a l’hotel. Excursió opcional de dia complert amb dinar de restaurant inclòs. Començarem la visita per Estella, ciutat romànica que atresora palaus, cases senyorials, esglésies, convents i ponts. Continuarem el viatge fins a Puente La Reina. Per la tarda, visita amb guia local a Pamplona, Capital de Navarra. Podrem recórrer llocs tan interessant com el Passeig de Pablo Sarasate, la Plaça del Castillo, la Plaça de l’Ajuntament… Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 6. MONESTIR DE VALVANERA – NÁJERA – HARO: Esmorzar i sortida de dia complert (dinar per compte del client). Pel matí anirem a Nájera. Continuarem fins al Monestir de Valvanera, on es guarda la Patrona de La Rioja. Després anirem a la vila de Haro, on farem la visita amb degustació a un celler. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 7. LA RIOJA – PUNT D’ORIGEN: Esmorzar i sortida al matí fins al punt d’origen. Breus parades amb ruta (dinar per compte del clients. Arribada i fi dels serveis.

 

El preu inclou:

 • Autocar durant tot el recorregut.
 • 6 nits amb hotel de 4* a La Rioja / Navarra.
 • Estada amb règim segons programa.
 • Begudes incloses (aigua/vi) amb dinar i sopars.
 • Assistent en destí i per a totes les excursions.
 • Entrades a Museu del centre temàtic del vi Vila Lucía.
 • Entrades a Museu Vivanco.
 • Visita amb degustació a un celler a Haro.
 • Assegurança de viatge.

Desde 405€ / persona

Excursions opcional (s’abona en destí):

 • Burgos (dia complert amb dinar de restaurant i guia oficial titulat) 45€/persona.
 • Estella – Puente La Reina – Pamplona (dia complert amb dinar de restaurant i guia local a Pamplona) 45€/persona

Suplements:

 • Assegurança de cancel·lació: +7€/persona.
 • Suplement habitació individual: 40% del total del viatge.

 

5% DE DESCOMPTE PER VENDA ANTICIPADA ABANS DEL 31/01/2019

 

RESERVA ARA I ESCOLLEIX EL PUNT DE SORTIDA!

Promoció especial per reserves abans del 31/01/2019, vàlid per a municipis de la província de Lleida.

0