info@ilertravel.es | 973 60 37 37 esp cat
default-logo
Duració: 06 juny 2019 - 09 juny 2019
Preu: Desde 438€ / persona
Reservar!

LA PROVENÇA

Del 6 al 9 de Juny del 2019

DIA 1. PUNT D’ORIGEN – AIGÜESMORTES – AIX-EN-PROVENCE: Sortida amb direcció a França. Parada amb ruta per esmorzar per compte del client. Arribarem a Narbone, des d’on farem una visita panoràmica per apreciar La Catedral de Narbona, l’Abadia de Fontfroide, etc (entrades no incloses, ni guia local). Dinar de restaurant.

Per la tarda, continuarem el viatge fins a la localitat d’Aigües Mortes. Passarem per aquesta curiosa vila emmurallada, construïda pel Rey San Luis. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 2. AIX-EN-PROVENCE (Museu Lavanda, Sénanque, Gordes, Roussillon): Esmorzar. Sortida de l’hotel per visitar els camps de lavanda. Des de començaments d’estiu és quan estan amb màxima esplendor. Igual que els camps, els carrers dels pobles s’omplen d’un perfumat ambient de lavanda que influeix des de segles a la gent d’aquestes terres des de segles anterior. A més de fer un recorregut pels espectaculars i florits camps, visitarem el Museu de la Lavanda, on podrem conèixer a fins la història i les tradicions voltants d’aquest cultiu. També es visitarà l’Abadia romànica de Sénanque, rodejada de camps de lavanda i que forma la postal més reproduïda dels seus camps violetes. Continuarem fins a Gordes, un dels llocs més bonics de França, ja que està penjada d’una colina. Continuarem fins a Roussillon, un poble medieval de color ocre al mig d’una muntanya rogenca que recorda el “Cañón del Colorado”. Dinar de restaurant.

Per la tarda farem un sorprenent recorregut a peu pels nomenats Sentier des Ocres. Espectacular recorregut de 30 minuts amb impressionant vistes del macís del Luberon. Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 3. AIX-EN-PROVENCE (Avinyó): Esmorzar i visita de la ciutat d’Avinyó, on podrem gaudir d’un passeig pel seu espectacular casc antic, amb construccions que daten el segle XII. A continuació realitzarem una visita al Pont du Gard, un pont aqüeducte construït pels romans al segle I. Es excepcional per les seves dimensions posat que amb els seus 49m d’alçada és el pont més alt de la època romana. Dinar de restaurant.

Per la tarda visitarem el Pala de los Papas (entrada inclosa). Continuarem la ruta fins a Les-Bauxen-Provence, una espectacular fortificació situada sobre un altiplà rocós de més de 200 metres d’alçada i que va manar a construir el Cardenal Richelieu (entrada inclosa). A més de poder visitar aquesta localitat, gaudirem del magnífic espectacle de Carrières de Lumières, un increïble espectacle audiovisual on les parets de les coves serveixen com llenços per aquestes monumentals obres d’art. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 4. AIX-EN-PROVENCE (Saint Remy – Les Baux): Esmorzar. Sortida de l’hotel amb direcció a Arlés. Una ciutat que forma part del Patrimoni de la Humanitat de la Unesco. Realitzarem una visita panoràmica del centre de la ciutat, l’església i els claustre de Saint-Tropihine, els seus carrer envolts per l’art de Van Gogh, El Foto, els Termes de Constantí i el Teatre Romà. Farem una parada a l’Amfiteatre. Dinar de restaurant. Retorn al punt d’origen. Arribada i fi del viatge.

El preu inclou:

  • Autocar durant tot el circuit.
  • Estada amb hotel de 2/3*.
  • Règim de pensió Completa.
  • Visites i entrades segons programació.
  • Guia acompanyant.

Nota: Grup en formació.

Desde 438€/ persona

Suplements:

  • Assegurança de viatge i cancel·lació: +16€/persona.
  • Consultar suplement d’habitació individuals.

5% DE DESCOMPTE PER VENDA ANTICIPADA ABANS DEL 31/01/2019

 

RESERVA ARA I ESCOLLEIX EL PUNT DE SORTIDA!

Promoció especial per a reserves online abans del 31/01/2019, vàlid per a municipis de la província de Lleida.

 

 

0