info@ilertravel.es | 973 60 37 37 esp cat
default-logo
Duració: 17 març 2019
Preu: Desde 595€ / persona
Reservar!

ANDALUSIA AMB AVE

Del 17 al 23 de Març del 2019

Dia 1. Origen – Antequera – Granada. Sortida de l’Estació pel matí amb AVE amb direcció a Antequera.  Arribada a Antequera i trasllat a l’hotel. Distribució d’habitacions, sopar i allotjament.

Dia 2. Granada. Esmorzar. Excursió inclosa de dia complert amb guia oficial (mig dia) a l’emblemàtica ciutat de Granada. Cal destacar els lloc més interessants com la Capella Real, la Catedral, els barris del Albaicín, el Monestir de Sant Jerónimo i el Sepulcre dels Reis Catòlics. Dinar per compte dels clients i temps lliure a Granada. A l’hora indicada, retorn a l’hotel, sopar i allotjament. Opcionalment es farà una sortida per gaudir de l’espectacle flamenc.

Dia 3. Excursió opcional a la Comarca de La Alpujarra. Estada amb règim de Mitja Pensió a l’hote amb possibilitat de fer l’excursió opcional de dia complert amb dinar de restaurant inclòs, per conèixer la Comarca. La visita comença a Trevelez, un poble conegut pel secament dels pernils, amb visita inclosa. Continuació del viatge a Pórtugos on és destaca la Font Agria. Per la tarda visitarem Pampaneira, un poble situat al barranc de Poqueria. Seguirem fins a Lanjarón, poble que resumeix tota la bellesa d’aquesta comarca. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 4. Córdoba. Esmorzar. Excursió inclosa amb guia oficial a Córdoba, per visitar els exteriors de la Mesquita Aljama, la Catedral, el Centre Històric i el Barri de la Juderia.

Dinar per compte del client. Per la tarda, temps lliure a la ciutat i a l’hora indicada trasllat a l’hotel de Sevilla. Arribada a l’hotel, distribució de les habitacions, sopar i allotjament.

Dia 5. Excursió opcional a Jerez – Cadis. Estada amb règim de Mitja Pensió a l’hotel amb possibilitat de fer l’excursió opcional de dia complert amb dinar de restaurant inclòs. Començarem la visita a Jerez de la Frontera, amb oportunitat de visitar el bressol d’exquisits vins i la ciutat més extensa i habitada de tota la província. Visita a la Real Escola Eqüestre per admirar el “Baile de los Caballos Cartujanos Andaluces” (Entrades incloses). Per la tarda sortida amb direcció a Cadis. Visita panoràmica de la ciutat amb guia oficial, com ara la Catedral, el Teatre Romà, la Porta Terra, la Torre Tavira, l’Església de San Antonio i el Convent de San Francisco (totes les visites seran exteriors). Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 6. Sevilla. Esmorzar a l’hotel i sortida per l’excursió inclosa amb guia oficial a Sevilla, on destaquem la Catedral, la Torre del Oro, la Giralda, Triana, la Plaça d’España, la Maestranza i el Parc de Maria Luisa. Dinar per compte del client. Temps lliure a Sevilla per conèixer-la més i fer les compres necessàries. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 7. Andalusia – Punt d’origen. Esmorzar a l’hotel i a l’hora indicada pel guia acompanyant, trasllat a l’estació de Santa Justa per agafar l’AVE amb destí a la ciutat d’origen.

 

Inclou:

 • Tren AVE Origen – Antequera; Sevilla – Origen.
 • Trasllats a l’hotel, in/out
 • Autocar durant tot el recorregut.
 • 3 nits d’Hotel 3*/4* a Granada o voltants.
 • 3 nits d’Hotel 3*/4* a Sevilla o voltants.
 • Estada amb règim segons programa.
 • Begudes incloses (aigua/vi) als sopars.
 • Assistent en destí i per a totes les excursions.
 • Guies oficials Granada, Córdoba i Sevilla.
 • Assegurança de viatge.

Nota: Grup en formació.

Excursions opcionals (S’abonen en destí):

 • Espectacle Flamenc amb 1 consumició: +25€/persona
 • Comarca de La Alpujarra (dia complert amb dinar de restaurant i entrades al secament de pernils): +45€/persona
 • Jerez i Cadis (dia complert amb dinar de restaurant, amb guia oficial i visita a la Real Escola Eqüestre): +55€/persona.

Suplements:

 • Assegurança de cancel·lació: +7€/persona.
 • Suplement habitació individual: +140€/persona.

Desde 595€ / persona

 

 

 

 

 

5% DE DESCOMPTE PER VENDA ANTICIPADA ABANS DEL 31/01/2019

 

RESERVA ARA I ESCOLLEIX EL PUNT DE SORTIDA!

Promoció especial per a reserves online abans del 31/01/2019, vàlid per a municipis de la província de Lleida.

0